О компанији

РенQиу Донг Wанг Мацхинерy Партс Цо., Лтд. је пронађен 2006. То је високотехнолошко предузеће специјализовано за производњу стандардних спрокета (АНСИ, ДИН, ЈИС). Сада смо успоставили блиске трговинске односе са дистрибутерима у многим земљама и регионима као што су Европа, Јужна Америка, Азија, Океанија и слично. После више од десет година стабилног развоја и технолошке акумулације, постала је један од најискуснијих кинеских произвођача спроцкета. уживање у добром одзиву корисника у земљи и иностранству.. Увек нам је приоритет да производимо производе са високом прецизношћу и дугим сервисним периодом. Под вођством господина Лиу Xудонга, председника одбора, и кроз напоран рад свог особља, компанија је проширила своје размере. Сада има скоро 100 комплета различитих производних опрема и опремљен је разним врстама прецизне опреме за тестирање. У годинама рада предузеће је формирало јединствен начин производње и менаџмента. "ДWСК спроцкет" има високу стајаћу тачку, и тежи високој стандардној и високој производњи количине. У духу "наставите да се усавршавате", компанија има за циљ да осмисли и произведе производе за пренос са најбољим квалитетом и високом ефикасношћу за вас. Напредне машине и опрема, префињени менаџмент тим и професионална технологија производње су важне гаранције за развој "ДWСК Спроцкета". Оптимална припрема материјала, фина обрада, строга инспекција квалитета и кориснички сервис постали су успешан избор стратегије компаније. За све производе, од критичног смо значаја да осигурамо да сваки производ могу да препознају купци. Стално размишљамо и напорно радимо да постанемо квалитетан снабдевач спроцкет-ом. У дану пуном могућности и изазова, компанија се придржава пословне филозофије "управљања интегритетом, изврсности, купца на првом месту" и посвећује своје купце "квалитетним 100%, квалитетним 100%" квалитетним производима. Знамо да само континуираним гоњењем висококвалитетних производа и услуга можемо чврсто стајати на све жешћем конкурентном тржишту и победити зависност купаца. Волели бисмо да имамо пријатеље унутар индустрије који би посетили нашу фабрику и дали нам неке вредне предлоге, заједничким радом можемо да створимо обећавајућу будућност.

Погледај још

и вести

Prilagođeni ASA spraket na prodaju uvode zub oblik smrljanja

Raketa je toèak sa kopèim zubima. koji se koristi za mrežu s blokom s preciznom usponu na lancu ili kablom. Sprockets se široko koriste u mehaničkom prijenosu u kemijskom, tekstilnim strojevima, stepenicama, preradu drva, trodimenzionalne parkirne garaže, poljoprivredne strojeve, prerada hrane, instrumentacije, naftne i druge industrije.


Uvođenje ASA dobavljača porculana: malo znanja o stegnuća!

Zategnutost šipke treba biti prikladna. Previše čvrsto će povećati potrošnju energije i ležaj će se lako istrošiti. Raket je previše labav i lako je skočiti s lanca. Stezanje šipke je: podignite ili pritisnite dolje od sredine šipke, što je oko 2%-3% od središnje udaljenosti između dva šipka.


Како одржати стандардни спроцкет?

Спроцкет је точак са копчом типа цог, који се користи за месх са блоком са прецизним бацањем на линку или каблу. Спроцкетс се широко користи у механичкој трансмисији у хемијској, текстилној машинерији, покретним степеницама, преради дрвета, тродимензионалним паркинг гаражама, пољопривредним машинама, преради хране, инструментацији, петролеју и другим индустријама. Као нови зупчасти производ, спроцкет има велику брзину преноса. У свом специфичном процесу примене, због своје предности велике брзине, генерисана бука је веома мала, што такође погодује постизању доброг окружења за обраду. У својој примени, спроцкет не само да има високу прецизност инсталације, већ има и идеалну тачност махинација, што штеди доста невоља за будуће радове на одржавању. Штавише , предности компактне структуре спроцкета чине да има већи однос преноса, а сопствени услужни век је релативно висок.


Simplex dobavljaè porcelana govori o uzrokima odraðenja raketa.

Raketa je toèak sa kopèim zubima. koji se koristi za mrežu s blokom s preciznom usponu na lancu ili kablom.


Prilagođena Simplex spraket cijena uvodi znanje o rastavljanju i sastavljanju crtežeta

Br. i popravlja se spline smještaj ili orah. Prilikom rastavljanja, možete ukloniti pokrovnicu, ukloniti lanac, otvrnuti spline bafelj ili fiksni orah, Onda se može izvuæi male rakete. Prilikom okupljanja, nastavite obrnutom redoslijedu.


V-Belt Pulley iz kineskog proizvođača uvodi mjere opreza za montažu pojasa

Šestokotne vijke za montažu treba očistiti benzinom i osušiti prije montaže. Masno ulje ili mast ne smije se nanijeti na vijke ili vijke kako bi se osiguralo dovoljno trenje i samozaključavanje. sposobnost nakon stezanja vijaka.


Sraket tip B porculan priča o fenomenu elastičnosti šipke.

S jedne strane, pogreška u zubnom okruženju šipke može biti ozbiljnija tijekom obrade. Iako je generalni proizvođač šipke vrlo vješt u obradi tehnologije. U smislu svog volumena obrade, posebno u obradi malih serija lanaca Okruglo vrijeme.


Veleprojeket tipa B pojedinačno priča o metodi grijanja šipke.

Vrlo je važno odabrati razumnu metodu grijanja u skladu s trendom oblika i iskrivljavanja šipke. Pri grijanju opreme različitih oblika, veličina i materijala, potrebno je poduzeti potrebne mjere kako bi se smanjio iskrivljenje tijekom postupka grijanja.


Погледај још