O NAS

RenQiu Dong Wang Machinery Parts Co, Ltd je bila najdena leta 2006. Je visokotehnološko podjetje, specializirano za proizvodnjo standardnih verižnikov (ANSI, DIN, JIS). Zdaj smo vzpostavili tesne trgovinske odnose z distributerji v številnih državah in regijah, kot so Evropa, Južna Amerika, Azija, Oceanija in tako naprej. Po več kot desetih letih stališnega razvoja in tehnološkega kopičenja je postal eden najbolj izkušenih kitajskih proizvajalcev verižnikov. uživajo dober odziv uporabnikov doma in v tujini.. Vedno je naša prednostna naloga proizvajati izdelke z visoko natančnostjo in dolgo življenjsko dobo. Pod vodstvom g. Liu Xudonga, predsednika upravnega odbora in s trdim delom vseh zaposlenih, je podjetje razširilo svojo lestvico. Zdaj ima skoraj 100 setov različnih proizvodnih naprav in je opremljen z različnimi vrstami opreme za natančno testiranje. V letih delovanja je podjetje tvorilo edinstven način proizvodnje in upravljanja. "DWSK verižnik" ima visoko stoječe mesto, in zasledujte za visoko standardno in visoko količino proizvodnje. V duhu »keep improving« je podjetje namenjeno oblikovanju in izdelavi prenosnih izdelkov z najboljšo kakovostjo in visoko učinkovitostjo za vas. Napredni stroji in oprema, izpopolnjena ekipa za upravljanje in profesionalna proizvodna tehnologija so pomembna jamstva za razvoj "DWSK Sprocket". Optimalna priprava materiala, fina obdelava, strog pregled kakovosti in služba za stranke so postali uspešna strategijska izbira podjetja. Za vse izdelke smo kritični, da zagotovimo, da lahko vsak izdelek prepoznajo stranke. Nenehno razmišljamo in trdo delamo, da postanemo kakovosten dobavitelj verižnikov. V dnevu, polnem priložnosti in izzivov, se podjetje drži poslovne filozofije "integritete managementa, odličnosti, stranke na prvem mestu", svoje stranke pa namenja s kakovostnimi 100%, kakovostnimi 100-odstotnimi kakovostnimi izdelki. Vemo, da lahko le s stalnim zasledovanju visokokakovostnih izdelkov in storitev trdno stojimo na vse bolj ojednem konkurenčnem trgu in osvojimo odvisnost strank. Radi bi imeli prijatelje znotraj industrije, da obiščejo našo tovarno in nam dajo nekaj dragocenih predlogov, s sodelovanjem lahko ustvarimo obetavnejšo prihodnost.

Poglej več

NOVICE

Prilagojena ASA spraket na prodajo uvaja zobno obliko črpanja

Raketa je kolo z zobmi sponka. ki se uporablja za reševanje s blokom z natančno žico na verigi ali kablu. Sprockets se široko uporabljajo v mehanskem prenosu v kemičnih, tekstilnih strojih, stopnicah, obdelavi lesa, tridimenzionalne parkirne garaže, kmetijski stroji, predelava hrane, instrumentiranje, naftne in druge industrije.

2021-09-18 Poglej več

Uvedba ASA dobaviteljice porcelan: malo znanja o tesnost!

Ustrezna bi morala biti tesnost širine. Pretežno bo povečala porabo energije in ležaj se bo enostavno izčrpal. Raketa je preveč ohlapna in je enostavno skočiti z verige. Tesnost šipke je: dvignite ali pritisnite navzdol od sredine rakete, ki je približno 2–3 % od središčne razdalje med dvema raketama.

2021-09-17 Poglej več

Kako vzdrževati standardni verižnik?

Verižnik je kolo z zaponko tipa cog, ki se uporablja za omešanje s blokom z natančno smolo na povezavi ali kabel. Verižniki se pogosto uporabljajo v mehanskem prenosu v kemičnih, tekstilnih strojih, stopnicah, predelavi lesa, tridimenzionalnih parkirnih garažah, kmetijskih strojih, predelavi hrane, instrumentariji, naftni industriji in drugih industrijah. Kot nov prestavni izdelek ima verižnik visoko hitrost prenosa. V svojem posebnem postopku uporabe je zaradi svoje visoke hitrosti ustvarjen hrup zelo majhen, kar je tudi koristno za doseganje dobrega predelovalnega okolja. V svoji uporabi ima verižnik ne le visoko natančnost namestitve, ampak ima tudi idealno strojno natančnost, kar prihrani veliko težav pri prihodnjih vzdrževalnih delih. Poleg tega prednosti kompaktne strukture verižnika naredijo, da ima večje prenosno razmerje, lastna življenjska doba pa je razmeroma visoka.

2020-12-01 Poglej več

Simplex dobavitelj porcelan govori o vzrokih za raketno obrabo.

Raketa je kolo z zobmi sponka. ki se uporablja za reševanje s blokom z natančno žico na verigi ali kablu.

2021-10-22 Poglej več

Prilagojena cena Simplex spraket uvaja znanje razstavljanja in sestavljanja široke

Pogonska širina se kombinira z izhodnim gredom motorja v obliki spline, in je pritrjena s spline baffle ali orešček. Ko razstavite, lahko odstranite pokrov, odstranite verigo, odvijate spline ali pritrdilno matico, Potem se lahko izvlečejo majhno raketo. Pri sestavljanju nadaljujte v obratnem vrstnem redu.

2021-11-02 Poglej več

V-Belt škrip iz kitajskega proizvajalca uvaja varnostne ukrepe za sklop pasu

Šestokotne vijake za montažo je treba tudi očistiti z bencinom in posušiti pred montažo. Mazilnega olja ali masti se ne sme nanašati na vijake ali vijake, da bi zagotovili zadostno trenje in samostojno zaklepanje sposobnost po zategovanju vijakov.

2021-11-16 Poglej več

Spraket tipa B posamezni dobaviteljski porcelan govori o pojavu elastičnosti s raketo

Na eni strani je lahko napaka v zobni mleki šipka resnejša med obdelavo. Čeprav je splošni proizvajalec s raketami zelo usposobljen pri obdelavi tehnologije. V smislu njenega obsega obdelave, zlasti pri predelavi majhnih serij verig zaokrožen čas.

2021-12-03 Poglej več

Veleprodajna raketa tipa B sam pripoveduje o metodi ogrevanja rakete

Zelo pomembno je izbrati razumno metodo ogrevanja v skladu s trendom oblike in popačenja. Pri ogrevanju orodij različnih oblik, velikosti in materialov, je treba čim bolj sprejeti potrebne ukrepe za zmanjšanje izkrivljanja med ogrevanjem.

2021-12-02 Poglej več

Poglej več