OVER

RenQiu Dong Wang Machinery Parts Co. Ltd. werd gevonden in 2006. Het is een high-tech onderneming gespecialiseerd in de productie van standaard sprockets (ANSI, DIN, JIS). Nu hebben we nauwe handelsbetrekkingen met distributeurs in vele landen en regio's zoals Europa, Zuid-Amerika, Azië, Oceanië en ga zo maar door. Na meer dan tien jaar van gestage ontwikkeling en technologische accumulatie, is het uitgegroeid tot een van china's meest ervaren sprocket fabrikanten. genieten van een goede respons van gebruikers in binnen- en buitenland.. Het is altijd onze prioriteit om producten te produceren met een hoge nauwkeurigheid en een lange levensduur. Onder leiding van de heer Liu Xudong, de voorzitter van de raad van bestuur, en door het harde werk van al het personeel, heeft het bedrijf zijn omvang uitgebreid. Nu heeft het bijna 100 sets van verschillende productie-apparatuur en is uitgerust met verschillende soorten precisie testapparatuur. In de jaren van de exploitatie heeft het bedrijf een unieke manier van productie en beheer gevormd. "DWSK sprocket" heeft een hoog staand punt, en streven voor hoge standaard en hoge hoeveelheid productie. In de geest van "blijven verbeteren", het bedrijf streeft naar het ontwerpen en produceren van transmissieproducten met de beste kwaliteit en hoge efficiëntie voor u. Geavanceerde machines en apparatuur, een verfijnd managementteam en professionele productietechnologie zijn belangrijke garanties voor de ontwikkeling van "DWSK Sprocket". Optimale materiaalvoorbereiding, fijne verwerking, strenge kwaliteitsinspectie en klantenservice zijn de succesvolle strategiekeuzes van het bedrijf geworden. Voor alle producten zijn we van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat elk product door klanten kan worden herkend. We zijn voortdurend denken en werken hard om een kwaliteit sprocket leverancier te worden. In de dag vol kansen en uitdagingen, het bedrijf houdt zich aan de bedrijfsfilosofie van "integriteit management, uitmuntendheid, klant eerst", en wijdt haar klanten met "kwaliteit 100%, kwaliteit 100%" kwaliteitsproducten. We weten dat we alleen door continu producten en diensten van hoge kwaliteit na te streven, stevig kunnen zijn in de steeds fellere concurrerende markt en de afhankelijkheid van klanten kunnen winnen. We zouden graag vrienden hebben binnen de industrie om onze fabriek te bezoeken en ons een aantal waardevolle suggesties te geven, door samen te werken, kunnen we een meer veelbelovende toekomst creëren.

Bekijk meer

NIEUWS

Op maat gemaakt ASA-tandwiel op verkoop introduceert de tandvorm van het tandwiel

Een tandwiel is een wiel met tandwielen, dat wordt gebruikt om in elkaar te grijpen met een blok met een nauwkeurige spoed op een schakelketting of een kabel. Tandwielen worden veel gebruikt in mechanische transmissie in chemische, textielmachines, roltrappen, houtverwerking, driedimensionale parkeergarages, landbouwmachines, voedselverwerking, instrumentatie, aardolie en andere industrieën.

2021-09-18 Bekijk meer

Introductie van ASA-tandwielleverancier China: weinig kennis over de dichtheid van het tandwiel!

De dichtheid van het tandwiel moet geschikt zijn. Te strak zal het stroomverbruik verhogen en het lager zal gemakkelijk slijten. Het tandwiel is te los en het is gemakkelijk om van de ketting te springen. De dichtheid van het tandwiel is: til of druk naar beneden vanuit het midden van het tandwiel, dat is ongeveer 2%-3% van de middenafstand tussen de twee tandwielen.

2021-09-17 Bekijk meer

Hoe de standaard sprocket te handhaven?

Een sprocket is een wiel met tandwiel-type gesp sprocket, die wordt gebruikt om mesh met een blok met een nauwkeurige toonhoogte op een link of kabel. Sprockets worden veel gebruikt in mechanische transmissie in chemische, textielmachines, roltrappen, houtverwerking, driedimensionale parkeergarages, landbouwmachines, voedselverwerking, instrumentatie, aardolie en andere industrieën. Als nieuw tandwielproduct heeft de sprocket een hoge transmissiesnelheid. In zijn specifieke aanvraagproces, vanwege het hoge snelheidsvoordeel, is het geproduceerde geluid zeer klein, wat ook bevorderlijk is voor het bereiken van een goede verwerkingsomgeving. In de toepassing ervan heeft de sprocket niet alleen een hoge installatienauwkeurigheid, maar heeft het ook een ideale bewerkingsnauwkeurigheid, wat veel moeite bespaart voor toekomstige onderhoudswerkzaamheden. Bovendien zorgen de voordelen van de compacte structuur van de sprocket ervoor dat het een grotere overbrengingsverhouding heeft en de eigen levensduur relatief hoog is.

2020-12-01 Bekijk meer

Simplex-tandwielleverancier China vertelt over de oorzaken van slijtage van tandwielen

Een tandwiel is een wiel met tandwielen, dat wordt gebruikt om in elkaar te grijpen met een blok met een nauwkeurige spoed op een schakelketting of een kabel.

2021-10-22 Bekijk meer

Op maat gemaakte Simplex-tandwielprijs introduceert de kennis van demontage en montage van tandwiel

Het aandrijfkettingwiel wordt gecombineerd met de motoruitgaande as in de vorm van een spline en wordt bevestigd door een spline-baffel of een moer. Bij het demonteren kunt u het tandwieldeksel verwijderen, de ketting verwijderen, het spline-baffle of de bevestigingsmoer losdraaien, waarna het kleine tandwiel kan worden uitgetrokken. Ga bij het monteren in de omgekeerde volgorde te werk.

2021-11-02 Bekijk meer

V-Belt Pulley van de Chinese fabrikant introduceert de voorzorgsmaatregelen voor de assemblage van de riemschijf

Zeskantbouten voor montage moeten ook worden gereinigd met benzine en vóór de montage worden gedroogd. Smeerolie of vet mag niet op de bouten of schroefgaten worden aangebracht om voldoende wrijving en zelfvergrendelend vermogen te garanderen nadat de bouten zijn vastgedraaid.

2021-11-16 Bekijk meer

Tandwiel B type enkele leverancier china spreekt over het fenomeen van de elasticiteit van het tandwiel

Enerzijds kan de fout in de tandsteek van het tandwiel ernstiger zijn tijdens de verwerking. Hoewel de algemene tandwielfabrikant zeer bedreven is in het verwerken van tandwieltechnologie. In termen van het verwerkingsvolume, vooral bij de verwerking van kleine batches ketens Ronde tijd.

2021-12-03 Bekijk meer

Groothandel tandwiel B type single vertelt over de verwarmingsmethode van tandwiel

Het is erg belangrijk om een redelijke verwarmingsmethode te kiezen op basis van de vorm-en vervormingstrend van het tandwiel. Bij het verwarmen van tandwielen van verschillende vormen, maten en materialen moeten zoveel mogelijk de nodige maatregelen worden genomen om de vervorming tijdens het verwarmingsproces te verminderen.

2021-12-02 Bekijk meer

Bekijk meer