TENTANG KAMI

melihat lebih banyak

BERITA

Sprocket B jenis triplex boleh meningkatkan kecekapan kerja mekanikal

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, dengan pembangunan berterusan industri pembuatan dan kemajuan kecerdasan industri, sprocket B jenis triplex telah menjadi bahagian mekanikal yang sangat diperlukan dalam banyak bidang perindustrian.


Pengeluar triplex jenis B sprocket membawa anda untuk memahami beberapa langkah penambahbaikan sprocket

Pengeluar triplex jenis B sprocket memberitahu anda bahawa hayat perkhidmatan pemancuan adalah pendek, yang jauh dari memenuhi keperluan amalan pengeluaran


Pengeluar triplex jenis B sprocket akan membawa anda untuk memahami beberapa butiran yang mudah diabaikan oleh rantai dua kelajuan

Pengilang sprocket B jenis triplex memberitahu anda bahawa dalam industri, rantai boleh dilihat di mana-mana, kerana ia amat diperlukan untuk membina barisan pengeluaran, tetapi pada masa yang sama, ramai orang dalam industri tidak tahu model dan penggunaan rantai, dan dengan itu mengabaikannya.


Apakah sebab-sebab kegagalan sprocket JIS jualan?

Untuk gear berkelajuan tinggi dan berat, pelinciran yang lemah akan menyebabkan pemanasan melampau tempatan sprocket JIS pada jualan, mengakibatkan perubahan warna, gluing dan kerosakan lain. Terdapat banyak sebab mengapa pelinciran tidak baik.


melihat lebih banyak