Производи

Гледај Повеќе

Вести

Трилексивниот тип '' sprocket B' може да ја подобри механичката ефикасноста на работата

Во последниве години, со континуираниот развој на производителни индустрија и напредокот на индустриската индустрија, Типот Б тролект стана неопходен механички дел во многу индустриски полиња.


Производителот на плочкиот Б тип, ве бара да разберете некои мерки за подобрување на бродот.

Производителот на бродот тик Б ви кажува дека животот на сервисот на бродот е краток, што е далеку да ги исполни барањата на производството.


Производителот на бродот Б- тип ќе ве однесе да разберете неколку детали кои лесно се забораваат од синџири со двојно брзина

Производителот на типот Б ви кажува дека во индустријата, синџири можат да се видат насекаде, бидејќи е неопходно да се изгради производствена линија, но во исто време, Многу луѓе во индустријата не го знаат моделот и употребата на синџирот и со тоа го игнорираат.


Кои се причините за неуспехот на ЈИС на продажбата?

За високи брзини и тешки работни работи, лошата луграција ќе предизвика локално прегревање на ЈИС на продажбата, Резултирајќи се со исполнување, лепење и други нефункции. Има многу причини зошто лубриката не е добра.


Гледај Повеќе