RóLUNK

RenQiu Dong Wang Machinery Parts Co., Ltd. találtak 2006-ban. Ez egy high-tech vállalkozás szakosodott előállítására szabványos lánckerekek (ANSI, DIN, JIS). Most szoros kereskedelmi kapcsolatokat alakítottunk ki számos országban és régióban, például Európában, Dél-Amerikában, Ázsiában, Óceániában és így tovább. Miután több mint tíz éve a folyamatos fejlődés és a technológiai felhalmozódás, vált Kína egyik legtapasztaltabb lánckerék gyártók. élvezi a jó választ a felhasználók otthon és külföldön.. Mindig prioritásunk, hogy nagy pontosságú és hosszú élettartamú termékeket gyártsunk. Vezetése alatt Mr. Liu Xudong, az igazgatóság elnöke, és a kemény munka az összes személyzet, a cég bővült a skála. Most már közel 100 készlet különböző termelési berendezések és fel van szerelve a különböző típusú precíziós vizsgáló berendezések. A működés évei alatt a vállalat egyedülálló termelési és irányítási módot alakított ki. A "DWSK lánckerék" magas állási ponttal rendelkezik, és magas színvonalú és nagy mennyiségű termelést folytat. A "folyamatosan javuló" szellemében a vállalat célja, hogy a legjobb minőségű és nagy hatékonyságú átviteli termékeket tervezzen és gyártson az Ön számára. A fejlett gépek és berendezések, a kifinomult menedzsment csapat és a professzionális gyártási technológia fontos garanciák a "DWSK Lánckerék" fejlesztéséhez. Az optimális anyagelőkészítés, a finomfeldolgozás, a szigorú minőségellenőrzés és az ügyfélszolgálat a vállalat sikeres stratégiai választásává vált. Minden termék esetében kritikus fontosságúak vagyunk annak érdekében, hogy az ügyfelek minden terméket felismerhessenek. Folyamatosan gondolkodunk és dolgozunk azon, hogy minőségi lánckerék-szállítóvá váljunk. A nap tele lehetőségekés kihívások, a cég betartja az üzleti filozófiája "integritás menedzsment, kiválóság, az ügyfél az első", és szenteli ügyfeleinek a "minőség 100%, minőségi 100%" minőségi termékek. Tudjuk, hogy csak a kiváló minőségű termékek és szolgáltatások folyamatos követésével tudunk szilárdan kiállni az egyre kiélezettebb versenypiacon, és megnyerni az ügyfelek függőségét. Szeretnénk, hogy a barátok az iparágon belül, hogy látogassa meg a gyár, és adjon nekünk néhány értékes javaslatokat, a közös munka, tudunk létrehozni egy ígéretes ebbünk.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Testreszabott asa lánckerék az értékesítés bemutatja a fogak alakja a lánckerék

A lánckerék egy fogazatú fogazatú kerék, amelyet egy pontos hangmagassággal rendelkező blokkal, láncláncra vagy kábelre használunk. A lánckereket széles körben használják a kémiai, textilgépek, mozgólépcsők, fafeldolgozás, háromdimenziós parkolási garázsok, mezőgazdasági gépek, élelmiszerfeldolgozás, műszerek, kőolaj és egyéb iparágak mechanikai átvitelében.

2021-09-18 mutass többet

Az asa lánctalpas szállító kínai bevezetése: kevés tudás a lánckerék feszességéről!

A feszességét a lánckerék kell megfelelő. Túl szűk növeli az energiafogyasztást, és a csapágy könnyen elkopik. A lánckerék túl laza, és könnyen leugrik a láncról. A lánckerék szorossága: emelje vagy nyomja le a lánckerék közepétől, ami a két lánckerék közötti középtávolság mintegy 2%-3%-a.

2021-09-17 mutass többet

Hogyan lehet fenntartani a szabványos lánckerék?

A lánckerék egy kerék fogaskerekű típusú csat lánckerék, amelyet használnak, hogy a háló egy blokk pontos pályán egy linkvagy kábel. Lánckerekek széles körben használják a mechanikai átvitel kémiai, textilipari gépek, mozgólépcsők, fafeldolgozás, háromdimenziós parkolóházak, mezőgazdasági gépek, élelmiszer-feldolgozás, műszerek, kőolaj és egyéb iparágakban. Mint egy új fogaskerék termék, a lánckerék van egy nagy átviteli sebesség. A speciális alkalmazási folyamat, köszönhetően a nagy sebességű előnye, a keletkezett zaj nagyon kicsi, ami szintén elősegíti a jó feldolgozási környezet. Alkalmazása során a lánckerék nem csak nagy beépítési pontossággal rendelkezik, hanem ideális megmunkálási pontossággal is rendelkezik, ami sok gondot takarít meg a jövőbeli karbantartási munkákhoz. Sőt, az előnye, hogy a kompakt szerkezet a lánckerék, hogy van egy nagyobb átviteli arány, és a saját élettartama viszonylag magas.

2020-12-01 mutass többet

Simplex lánckerék szállító kína beszél az okok a lánckerék kopás

A lánckerék egy fogazatú fogazatú kerék, amelyet egy pontos hangmagassággal rendelkező blokkal, láncláncra vagy kábelre használunk.

2021-10-22 mutass többet

Testreszabott simplex lánckerék ár bemutatja a tudás szétszerelése és összeszerelése lánckerék

A hajtó lánckerék kombinálódik a motor kimeneti tengely formájában egy spline, és rögzítve van egy spline baffle vagy egy anyát. A szétszereléskor eltávolíthatja a lánckerék fedelét, távolíthatja el a láncot, csavarja le a spline terelőt vagy a rögzítő anyát, majd a kis lánckerék kihúzható. Összeszerelésekor folytassa a fordított sorrendben.

2021-11-02 mutass többet

A kínai gyártótól származó v-öv pulyva bemutatja az öv pulley összeszerelésének óvintézkedéseit

Hatszög aljzat csavarok szerelés is meg kell tisztítani a benzin és szárított összeszerelés előtt. A kenőolaj vagy a zsír nem alkalmazható a csavarokra vagy a csavaros lyukakra, hogy a csavarok meghúzása után elegendő súrlódást és önzáró képességet biztosítsanak.

2021-11-16 mutass többet

Lánckerék b típusú egyetlen szállító kína beszél a jelenség a lánckerék rugalmasság

Egyrészt a fogaskerék fogmagasságának hibája súlyosabb lehet a feldolgozás során. Bár az általános lánckerék gyártó nagyon képzett a fogaskerék technológia feldolgozásában. Feldolgozási térfogatát tekintve, különösen a láncok kis tételeinek feldolgozásánál, kerek idő alatt.

2021-12-03 mutass többet

Nagykereskedelmi lánckerék b típusú egyetlen elmondja a fűtési módszer lánckerék

Nagyon fontos az ésszerű fűtési módszer kiválasztása a lánckerék alakjának és torzítási trendjének megfelelően. A különböző formájú, méretű és anyagú fűtési fogaskerekek esetében a lehető legnagyobb mértékben meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a fűtési folyamat során a torzítás csökkentésére.

2021-12-02 mutass többet

mutass többet