O NAMA

RenQiu Dong Wang Machinery Parts Co. Ltd. pronađen je 2006. Riječ je o visokotehnološkom poduzeću specijaliziranom za proizvodnju standardnih točionika (ANSI, DIN, JIS). Sada smo uspostavili bliske trgovinske odnose s distributerima u mnogim zemljama i regijama kao što su Europa, Južna Amerika, Azija, Oceanija i tako dalje. Nakon više od deset godina stalnog razvoja i tehnološke akumulacije, postao je jedan od najiskusnijih kineskih proizvođača šprica. uživanje u dobrom odazivu korisnika u zemlji i inozemstvu.. Uvijek nam je prioritet proizvoditi proizvode s visokom točnošću i dugim vijekom trajanja. Pod vodstvom g. Liu Xudonga, predsjednika odbora, i kroz naporan rad svih zaposlenika, tvrtka je proširila svoje razmjere. Sada ima gotovo 100 kompleta različitih proizvodnih opreme i opremljen je različitim vrstama opreme za precizno testiranje. U godinama rada tvrtka je formirala jedinstveni način proizvodnje i upravljanja. "DWSK sprocket" ima visoko stajaće mjesto i teži visokoj standardnoj i visokoj količini proizvodnje. U duhu "nastavite se poboljšavati", tvrtka ima za cilj dizajnirati i proizvesti prijenosne proizvode s najboljom kvalitetom i visokom učinkovitošću za vas. Napredni strojevi i oprema, profinjeni upravljački tim i profesionalna tehnologija proizvodnje važna su jamstva za razvoj "DWSK Sprocketa". Optimalna priprema materijala, fina obrada, stroga inspekcija kvalitete i služba za korisnike postali su uspješan strateški izbor tvrtke. Za sve proizvode, mi smo kritični kako bi se osiguralo da svaki proizvod može biti prepoznat od strane kupaca. Stalno razmišljamo i naporno radimo kako bismo postali kvalitetan dobavljač smreke. U danu punom mogućnosti i izazova, tvrtka se pridržava poslovne filozofije "upravljanje integritetom, izvrsnost, kupac na prvom mjestu", a svoje kupce posvećuje "kvalitetnim 100%, kvalitetom 100%" kvalitetnim proizvodima. Znamo da samo kontinuiranim provođenjem visokokvalitetnih proizvoda i usluga možemo čvrsto stajati na sve žešćem konkurentnom tržištu i pridobiti ovisnost kupaca. Voljeli bismo imati prijatelje unutar industrije da posjete našu tvornicu i daju nam neke vrijedne prijedloge, radeći zajedno, možemo stvoriti obećavajuću budućnost.

vidi više

VIJESTI

Prilagođeni ASA spraket na prodaju uvode zub oblik smrljanja

Raketa je toèak sa kopèim zubima. koji se koristi za mrežu s blokom s preciznom usponu na lancu ili kablom. Sprockets se široko koriste u mehaničkom prijenosu u kemijskom, tekstilnim strojevima, stepenicama, preradu drva, trodimenzionalne parkirne garaže, poljoprivredne strojeve, prerada hrane, instrumentacije, naftne i druge industrije.

2021-09-18 vidi više

Uvođenje ASA dobavljača porculana: malo znanja o stegnuća!

Zategnutost šipke treba biti prikladna. Previše čvrsto će povećati potrošnju energije i ležaj će se lako istrošiti. Raket je previše labav i lako je skočiti s lanca. Stezanje šipke je: podignite ili pritisnite dolje od sredine šipke, što je oko 2%-3% od središnje udaljenosti između dva šipka.

2021-09-17 vidi više

Kako održavati standardnu smreku?

Lančanik je kotač s kopčom tipa cog, koji se koristi za mrežu s blokom s točnom visinom na vezi ili kabelu. Utičnice se naširoko koriste u mehaničkom prijenosu u kemijskoj, tekstilnoj mehanizaciji, pokretnim stepenicama, preradi drva, trodimenzionalnim garažama, poljoprivrednim strojevima, preradi hrane, instrumentaciji, nafti i drugim industrijama. Kao novi zupčanik, tok ima veliku brzinu prijenosa. U svom specifičnom procesu primjene, zbog svoje prednosti velike brzine, nastala buka je vrlo mala, što također pogoduje postizanju dobrog okruženja za obradu. U svojoj primjeni, sprocket ne samo da ima visoku točnost instalacije, već ima i idealnu točnost obrade, što štedi puno problema za buduće radove održavanja. Štoviše, prednosti kompaktne strukture točice čine ga većim prijenosnim omjerom, a vlastiti vijek trajanja relativno je visok.

2020-12-01 vidi više

Simplex dobavljaè porcelana govori o uzrokima odraðenja raketa.

Raketa je toèak sa kopèim zubima. koji se koristi za mrežu s blokom s preciznom usponu na lancu ili kablom.

2021-10-22 vidi više

Prilagođena Simplex spraket cijena uvodi znanje o rastavljanju i sastavljanju crtežeta

Br. i popravlja se spline smještaj ili orah. Prilikom rastavljanja, možete ukloniti pokrovnicu, ukloniti lanac, otvrnuti spline bafelj ili fiksni orah, Onda se može izvuæi male rakete. Prilikom okupljanja, nastavite obrnutom redoslijedu.

2021-11-02 vidi više

V-Belt Pulley iz kineskog proizvođača uvodi mjere opreza za montažu pojasa

Šestokotne vijke za montažu treba očistiti benzinom i osušiti prije montaže. Masno ulje ili mast ne smije se nanijeti na vijke ili vijke kako bi se osiguralo dovoljno trenje i samozaključavanje. sposobnost nakon stezanja vijaka.

2021-11-16 vidi više

Sraket tip B porculan priča o fenomenu elastičnosti šipke.

S jedne strane, pogreška u zubnom okruženju šipke može biti ozbiljnija tijekom obrade. Iako je generalni proizvođač šipke vrlo vješt u obradi tehnologije. U smislu svog volumena obrade, posebno u obradi malih serija lanaca Okruglo vrijeme.

2021-12-03 vidi više

Veleprojeket tipa B pojedinačno priča o metodi grijanja šipke.

Vrlo je važno odabrati razumnu metodu grijanja u skladu s trendom oblika i iskrivljavanja šipke. Pri grijanju opreme različitih oblika, veličina i materijala, potrebno je poduzeti potrebne mjere kako bi se smanjio iskrivljenje tijekom postupka grijanja.

2021-12-02 vidi više

vidi više