TIETOJA

RenQiu Dong Wang Machinery Parts Co, Ltd löydettiin vuonna 2006. Se on korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut vakiopyörän tuotantoon (ANSI, DIN, JIS). Nyt olemme luoneet läheiset kauppasuhteet jakelijoiden kanssa monissa maissa ja alueilla, kuten Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Oseaniassa ja niin edelleen. Yli kymmenen vuoden vakaan kehityksen ja teknologisen kertymisen jälkeen siitä on tullut yksi Kiinan kokeneimmista hammaspyörävalmistajista. nauttimalla hyvästä vastauksesta käyttäjiltä kotimaassa ja ulkomailla. . . Ensisijaisena tavoitteenamme on aina tuottaa tuotteita, joiden tarkkuus on korkea ja käyttöikä pitkä. Hallituksen puheenjohtajan Liu Xudongin johdolla ja koko henkilöstön kovalla työllä yhtiö on laajentanut mittakaavaansa. Nyt sillä on lähes 100 sarjaa erilaisia tuotantolaitteita ja se on varustettu erilaisilla tarkkuustestauslaitteilla. Toimintavuosina yhtiö on muodostanut ainutlaatuisen tuotanto- ja johtamistavamuodon. "DWSK-hammaspyörällä" on korkea seisomapiste, ja se tavoittelee korkeatasoista ja suurta tuotantoa. "Jatka parantamista" -hengessä yrityksen tavoitteena on suunnitella ja tuottaa sinulle laadukkaita ja laadukkaita siirtotuotteita. Kehittyneet koneet ja laitteet, hienostunut johtoryhmä ja ammattimainen tuotantoteknologia ovat tärkeitä takeita "DWSK Sprocketin" kehittämiselle. Optimaalisesta materiaalin valmistelusta, hienokäsittelystä, tiukasta laaduntarkastuksesta ja asiakaspalvelusta on tullut yrityksen onnistuneita strategiavalintoja. Kaikkien tuotteiden osalta on tärkeää varmistaa, että asiakkaat tunnistavat jokaisen tuotteen. Ajattelemme jatkuvasti ja teemme kovasti töitä tullamme laadukkaaksi rattaaksi toimittajaksi. Päivänä, joka on täynnä mahdollisuuksia ja haasteita, yhtiö noudattaa liiketoimintafilosofiaa "eheyden hallinta, huippuosaaminen, asiakas ensin" ja omistaa asiakkailleen "laadukkaita 100%, laatu 100% " laatutuotteita. Tiedämme, että vain pyrkimällä jatkuvasti korkealaatuisiin tuotteisiin ja palveluihin voimme pitää tiukasti kiinni yhä kiivaammin kilpailluilla markkinoilla ja voittaa asiakkaiden riippuvuuden. Haluaisimme, että meillä olisi ystäviä alalla vierailemaan tehtaallamme ja antamaan meille arvokkaita ehdotuksia, työskentelemällä yhdessä voimme luoda lupaavamman tulevaisuuden.

Katso lisää

UUTISET

Räätälöity ASA sprocket myynnissä esittelee hampaan muotoa raketti

Raketti on pyörä, jolla on solkihampaat. jota käytetään linkkiketjussa tai kaapelissa olevalla lohkalla, jossa on tarkka piste. Kemikaali-, tekstiili-, liukuportaat, puun jalostus, kolmiulotteiset pysäköintihallit, maatalouskoneet, elintarvikkeiden jalostus, instrumentointi, öljyteollisuus ja muut teollisuudenalat.

2021-09-18 Katso lisää

Johdanto ASA raketti toimittaja posliini: vähän tietoa raketti kireys!

Raketin kiristyksen on oltava asianmukaista. Liian tiukka lisää sähkönkulutusta ja laakeri kuluu helposti. Raketti on liian löysä ja se on helppo hypätä ketjusta. Kireys raketin on: nosta tai paina alas keskeltä raketti, joka on noin 2–3 % keskellä etäisyydestä kahden raketin välillä.

2021-09-17 Katso lisää

Miten ylläpitää tavallista hammaspyörää?

Hammaspyörä on pyörä, jossa on hammasratastyyppinen solkipyörä, jota käytetään yhdistämään lohkoon, jossa on tarkka sävelkorkeus lenkillä tai kaapelilla. Hammaspyörät ovat laajalti käytössä mekaanisessa voimansiirrossa kemianteollisuudessa, tekstiilikoneissa, liukuportaissa, puunjalostuksessa, kolmiulotteisessa pysäköintihallissa, maatalouskoneissa, elintarvikejalostuksessa, instrumentaatiossa, öljyteollisuudessa ja muilla teollisuudenaloilla. Uutena vaihdetuotteena hammaspyörällä on suuri vaihteistonopeus. Erityisessä hakuprosessissaan syntyvä melu on suuren nopeusedun vuoksi hyvin pieni, mikä edistää myös hyvän käsittelyympäristön saavuttamista. Sen sovelluksessa hammaspyörällä on paitsi korkea asennustarkkuus, myös ihanteellinen koneistustarkkuus, mikä säästää paljon vaivaa tulevissa huoltotöissä. Lisäksi hammaspyörän kompaktin rakenteen edut tekevät siitä suuremman siirtosuhteen, ja sen oma käyttöiän on suhteellisen korkea.

2020-12-01 Katso lisää

Simplex raketti toimittaja posliini puhuu syistä raketti kuluminen

Raketti on pyörä, jolla on solkihampaat. jota käytetään linkkiketjussa tai kaapelissa olevalla lohkalla, jossa on tarkka piste.

2021-10-22 Katso lisää

Räätälöity Simplex sprocket hinta esittelee tietoa purkamisesta ja kokoonpanosta raketti

Moottoripaketti yhdistetään moottorin lähtöakseliin linjan muodossa, ja kiinnitetään spline baffle tai pähkinä. Kun puretaan, voit poistaa raketin suojan, poistaa ketjun, irrottaa linjan tai kiinnitysmuuttorin, Sitten pieni raketti voidaan vetää ulos. Jatkakaa käänteisessä järjestyksessä.

2021-11-02 Katso lisää

V-Belt Pulley Kiinan valmistajan valmistaja ottaa käyttöön varotoimenpiteet vyön taljan kokoonpanon

Kuusikuljetuspultit on myös puhdistettava bensiinillä ja kuivattava ennen kokoonpanoa. Voiteluöljyä tai rasvaa ei saa levittää pultteihin eikä ruuvien reikiin, jotta voidaan varmistaa riittävä kitka ja itsestään lukitus kyky pulttien kiristymisen jälkeen.

2021-11-16 Katso lisää

Raketti B-tyyppinen yksitoimittaja posliini puhuu ilmiöstä rakettien elastisuus

Yhtäältä, virhe hammaspiksi raketin voi olla vakavampi käsittelyn aikana. Vaikka yleinen rakettien valmistaja on erittäin osaava prosessoimaan rakettiteknologiaa. Sen käsittelyn määrä, erityisesti pienten ketjujen käsittelyssä pyöreä aika.

2021-12-03 Katso lisää

Tukkukuva B-tyyppinen kertoo lämmitysmenetelmää raketin lämmitysmenetelmä

On erittäin tärkeää valita kohtuullinen lämmitysmenetelmä perustuen muoto ja vääristymä trendi. Kun kuumennetaan eri muotoja, kokoja ja materiaaleja, On toteutettava mahdollisimman paljon tarvittavat toimenpiteet vääristymisen vähentämiseksi lämmityksen aikana.

2021-12-02 Katso lisää

Katso lisää