OM OS

RenQiu Dong Wang Maskiner Parts Co, Ltd blev fundet i 2006. Det er en højteknologisk virksomhed med speciale i produktion af standard tandhjul (ANSI, DIN, JIS). Nu har vi etableret tætte handelsforbindelser med distributører i mange lande og regioner som Europa, Sydamerika, Asien, Oceanien osv. Efter mere end ti års stabil udvikling og teknologisk akkumulering, er det blevet en af Kinas mest erfarne tandhjul producenter. nyder godt af et godt svar fra brugere i ind- og udland.. Det er altid vores prioritet at producere produkter med høj nøjagtighed og lang levetid. Under ledelse af Mr. Liu Xudong, formanden for bestyrelsen, og gennem det hårde arbejde af alle de ansatte, har virksomheden udvidet sin skala. Nu har det næsten 100 sæt af forskellige produktionsudstyr og er udstyret med forskellige typer af præcision testudstyr. I årenes løb har virksomheden dannet en unik produktions- og ledelsesmåde. "DWSK tandhjul" har et højt ståpunkt, og forfølge for høj standard og høj mængde produktion. I en ånd af "holde forbedre", virksomheden har til formål at designe og producere transmissionsprodukter med den bedste kvalitet og høj effektivitet for dig. Avancerede maskiner og udstyr, raffineret ledelsesteam og professionel produktionsteknologi er vigtige garantier for udviklingen af "DWSK Sprocket". Optimal materialeforberedelse, finbehandling, streng kvalitetskontrol og kundeservice er blevet virksomhedens succesfulde strategivalg. For alle produkter er vi afgørende for at sikre, at hvert produkt kan genkendes af kunderne. Vi tænker og arbejder hele tiden hårdt på at blive en kvalitet tandhjul leverandør. I dag fuld af muligheder og udfordringer, holder virksomheden sig til forretningsfilosofien "integritet management, ekspertise, kunde først", og dedikerer sine kunder med "kvalitet 100%, kvalitet 100%" kvalitetsprodukter. Vi ved, at kun ved løbende at forfølge produkter og tjenester af høj kvalitet kan vi stå fast på det stadig mere hårde konkurrenceprægede marked og vinde kundernes afhængighed. Vi ville elske at have venner i branchen til at besøge vores fabrik og give os nogle værdifulde forslag, ved at arbejde sammen, kan vi skabe en mere lovende fremtid.

Se mere

NYHEDER

Skræddersyet ASA spruket på salg introducerer tandformen af sprukketen

Et hjul er et hjul med spændetænder. som bruges til at meshække med en blok med en nøjagtig tone på en ledkæde eller et kabel. Sprockets anvendes i vid udstrækning i mekanisk overførsel i kemiske, tekstilmaskiner, rulletrapper, træforarbejdning, tredimensionale parkeringshuse, landbrugsmaskiner, fødevareforarbejdning, instrumentering, olie og andre industrier.

2021-09-18 Se mere

Introduktion af ASA spraket leverandør porcelæn: lidt viden om sprukket tæthed!

Den tæthed i sprøjten skal være hensigtsmæssig. For stramt vil øge strømforbruget og leje slides let ud. Den er for løs, og det er nemt at hoppe ud af kæden. Tætheden af raket er: løft eller tryk ned fra midten af raket, som er omkring 2%-3% af midten afstanden mellem de to sprut.

2021-09-17 Se mere

Hvordan man kan opretholde standard tandhjul?

Et tandhjul er et hjul med tandhjulsspænde tandhjul, som bruges til at mesh med en blok med en nøjagtig tonehøjde på et link eller kabel. Tandhjul er meget udbredt i mekanisk transmission i kemiske, tekstilmaskiner, rulletrapper, træforarbejdning, tre-dimensionelle parkeringshuse, landbrugsmaskiner, forarbejdning af fødevarer, instrumentering, olie og andre industrier. Som et nyt gearprodukt har tandhjulet en høj transmissionshastighed. I sin specifikke ansøgningsproces er støjen på grund af sin høje hastighedsfordel meget lille, hvilket også bidrager til at opnå et godt behandlingsmiljø. I sin anvendelse har tandhjulet ikke kun en høj installationsnøjagtighed, men har også en ideel bearbejdningsnøjagtighed, hvilket sparer en masse problemer for fremtidigt vedligeholdelsesarbejde. Desuden gør fordelene ved tandhjulets kompakte struktur, at det har et større transmissionsforhold, og dets egen levetid er relativt høj.

2020-12-01 Se mere

Simplex spraket leverandør porcelæn taler om årsagerne til knækslet slid

Et hjul er et hjul med spændetænder. som bruges til at meshække med en blok med en nøjagtig tone på en ledkæde eller et kabel.

2021-10-22 Se mere

Tilpasset Simplex spraket pris introducerer viden om demontering og samling af spraket

Drivspejlet kombineres med motorens udgangsaksel i form af en spline. og er fastsat af en spline baffle eller en nød. Når du demonterer, kan du fjerne kæden, fjerne kæden, skrue spline baffle eller fastgøring møtrik, så kan den lille sprøjte trækkes ud. Ved samling, fortsæt i omvendt rækkefølge.

2021-11-02 Se mere

V-belt Pulley fra Kina producenten indfører forholdsreglerne for bælte trisse montering

Indstillingsbolte skal også rengøres med benzin og tørres inden samlingen. Smøreolie eller fedt må ikke påføres bolte eller skruehuller for at sikre tilstrækkelig friktion og selvlåsning evnen efter boltene strammes.

2021-11-16 Se mere

Spraket type B enkelt leverandør porcelæn taler om fænomenet spraket elasticitet.

På den ene side kan fejlen i tandbeholderen være mere alvorlig under behandlingen. Selv om den generelle spraketproducent er meget dygtig i at behandle spraket teknologi. Hvad angår forarbejdningsvolumen, især i forarbejdning af små partier af kæder rundtid.

2021-12-03 Se mere

Engros spraket type B enkelt fortæller om opvarmningsmetoden af sprutet.

Det er meget vigtigt at vælge en rimelig opvarmningsmetode i overensstemmelse med formen og forvrængningstendensen af raketten. Ved opvarmning af redskaber af forskellige former, størrelser og materialer Der bør træffes de nødvendige foranstaltninger så vidt muligt for at reducere forvrængningen under opvarmningsprocessen.

2021-12-02 Se mere

Se mere