за нас

RenQiu Донг Уан Машини Части Ко ООД е създадена през 2006 г. Това е високотехнологично предприятие, специализирано в производството на стандартни зъбни колела (ANSI, DIN, JIS). Сега установихме тесни търговски отношения с дистрибутори в много страни и региони като Европа, Южна Америка, Азия, Океания и т.н. След повече от десет години на устойчиво развитие и натрупване на технологии, той се превърна в един от най-опитните производители на зъбни колела в Китай. се радва на добър отговор от страна на потребителите у дома и в чужбина.. Винаги е наш приоритет да произвеждаме продукти с висока точност и дълъг експлоатационен живот. Под ръководството на г-н Liu Xudong, председателят на борда, и чрез усилената работа на целия персонал, компанията разшири своя мащаб. Сега разполага с близо 100 комплекта различни производствени съоръжения и е оборудван с различни видове прецизно тестване на оборудване. В годините на дейност, компанията е формирала уникален начин на производство и управление. "Зъбно колело DWSK" има висока точка на правда и се стреми към производство с високо качество и качество. В духа на "продължава да се подобрява", компанията се стреми да проектира и произвежда продукти за предаване с най-високо качество и висока ефективност за вас. Усъвършенстваните машини и оборудване, рафинираният управленски екип и професионалната технология на производството са важни гаранции за развитието на "DWSK Зъботехник". Оптималната подготовка на материала, фината обработка, строг качествена инспекция и обслужването на клиентите се превърнаха в успешните стратегически решения на компанията. За всички продукти ние сме от решаващо значение, за да гарантираме, че всеки продукт може да бъде разпознат от клиентите. Ние непрекъснато мислим и работим усилено, за да станем доставчик на качествени зъбни колела. В деня, изпълнен с възможности и предизвикателства, компанията се придържа към бизнес философията на "управление на почтеността, върхови постижения, първо клиент" и посвещава своите клиенти с "качество 100%, качество 100% " качествени продукти. Знаем, че само чрез непрекъснато преследване на висококачествени продукти и услуги можем да бъдем твърди на все по-ожесточения конкурентен пазар и да спечелим зависимостта на клиентите. Бихме искали да имаме приятели в индустрията, които да посетят нашата фабрика и да ни даде някои ценни предложения, като работим заедно, можем да създадем по-обещаващо бъдеще.

Виж повече

новини

Персонализирана asa зъбно колело при продажбите въвежда формата на зъба на зъбното колело

Зъбното колело е колело с зъбни зъби от тип cog, което се използва за омесване с блок с точна стъпка върху верижна верига или кабел. Зъбните колела са широко използвани в механичното предаване в химически, текстилни машини, ескалатори, дървообработване, триизмерни гаражи за паркиране, селскостопански машини, преработка на храни, инструменти, петролни и други индустрии.


Въведение на asa sprocket доставчик китай: малко знания за sprocket стягане!

Стегнатостта на зъбното колело трябва да е подходяща. Твърде стегнатото ще увеличи консумацията на енергия и лагерът ще се износва лесно. Зъбното колело е твърде разхлабено и е лесно да скочи от веригата. Стегнатостта на зъбното колело е: повдигнете или натиснете надолу от средата на зъбното колело, което е около 2%-3% от централното разстояние между двете зъбни колела.


Как да поддържаме стандартното зъбно колело?

Зъбно колело е колело с зъбно колело тип закопчалка, което се използва за свързване с блок с точно стъпка на връзка или кабел. Зъбните колела се използват широко в механичната трансмисия в химическа, текстилна техника, ескалатори, дървообработка, триизмерни паркинги, селскостопански машини, хранителна обработка, инструменти, петрол и други индустрии. Като нов продукт на предавката зъбното колело има висока скорост на предаване. В процеса на кандидатстване, поради високата си скорост, генерираният шум е много малък, което също допринася за постигането на добра среда за обработка. В заявлението си, зъбното колело не само има висока точност на монтаж, но също така има идеална точност на обработка, което спестява много проблеми за бъдещи ремонтни работи. Освен това, предимствата на компактната структура на зъбното колело го правят по-голямо предавателно отношение, а неговият експлоатационен живот е сравнително висок.


Симплекс зъбно колело доставчик китай говори за причините за износването на зъбното колело

Зъбното колело е колело с зъбни зъби от тип cog, което се използва за омесване с блок с точна стъпка върху верижна верига или кабел.


Персонализирана цена на симплекс зъбно колело въвежда знанията за демонтаж и монтаж на зъбно колело

Задвижващото зъбно колело се комбинира с изходния вал на двигателя под формата на сплайн и се фиксира чрез шлифова преграда или гайка. Когато разглобявате, можете да премахнете капака на зъбното колело, да премахнете веригата, да развинете заградителя или фиксиращата гайка, след което може да се изтегли малкото зъбно колело. При сглобяване, продължете в обратен ред.


V-колан шайба от китай производител въвежда предпазните мерки за монтаж на колан шайба

Шестоъгълните болтове за монтаж също трябва да се почистват с бензин и да се изсушат преди сглобяването. Смазочното масло или мазнина не трябва да се нанасят върху болтовете или винтовите отвори, за да се гарантира достатъчно триене и самозаключваща способност след затягане на болтовете.


Зъбното колело b тип единичен доставчик китай говори за явлението на еластичността на зъбното колело

От една страна, грешката в стъпката на зъба на зъбното колело може да бъде по-сериозна по време на обработката. Въпреки че общият производител на зъбни колела е много квалифициран в обработката на технологията на зъбното колело. По отношение на обема на обработката му, особено при обработката на малки партиди вериги кръгло време.


На едро колело тип b единствен разказва за метода на отопление на зъбното колело

Много е важно да се избере разумен метод на отопление според формата и тенденцията на изкривяване на зъбното колело. При отоплителни зъбни колела с различни форми, размери и материали трябва да се предприемат необходимите мерки, доколкото е възможно, за да се намали изкривяването по време на процеса на отопление.


Виж повече