за нас

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

Триплекс тип b може да подобри механичната ефективност на работата

През последните години, с непрекъснатото развитие на производствената промишленост и напредъка на индустриалното разузнаване, триплекс тип b се превърна в незаменима механична част в много индустриални области.


Производителят на триплекс тип b ще ви разбере някои мерки за подобряване на зъбното колело

Производителят на триплекс тип b ви казва, че експлоатационният живот на зъбното колело е кратък, което далеч не отговаря на изискванията на производствената практика


Производителят на триплекс тип b ще ви отведе да разберете няколко подробности, които лесно се пренебрегват от вериги с двойна скорост

Производителят на зъбно колело тип b триплекс ви казва, че в индустрията веригите могат да се видят навсякъде, защото е незаменимо да се изгради производствена линия, но в същото време, много хора в индустрията не знаят модела и използването на веригата и по този начин го игнорират.


Какви са причините за провала на jis зъбно колело при продажбите?

За високоскоростни и тежкотоварни зъбни колела лошото смазване ще доведе до локално прегряване на jis зъбното колело при продажбите, което ще доведе до обезцветяване, залепване и други неизправности. Има много причини, поради които смазването не е добро.


Виж повече